Informatie Ons team Partners Referenties
Co-locatie Dedicated server Email spamfilter Websites
YOKdata
Secundo SoClub SoGolf
Informatie Ons team Partners Referenties
Referenties

BCF International, Almelo (NL)


Bliston Packaging BV, Nijkerk (NL)

Bliston Packaging is producent van kunststofverpakkingen. Het bedrijf maakt sinds 2001 gebruik van de SECUNDO-modules Verkooporder en Voorraad middels een op maat gemaakte applicatie welke recent werd gekoppeld met de, eveneens door Support2U gebouwde website.

Dhr. Dolfin (directeur van Bliston) over de samenwerking en de gebruikte software; "Support2U is al sedert jaren onze vaste automatiserings-leverancier en dus was voor ons de keuze voor hun oplossing een vrij logische. We maken inmiddels dan ook al een aantal jaren naar volle tevredenheid gebruik van hun software en hebben recent besloten om uit te breiden naar een volledige SECUNDO-omgeving waarbij we alle modules gaan gebruiken. Een belangrijke reden hiervoor zijn de uitgebreide controle-mogelijkheden die het pakket ons biedt onder andere op het gebied van productie, voorraad en goederenbeweging. Dit met name in verband met de ISO-certificering."

Dencom, Naarden (NL)


Elitel, Ouderkerk a/d Amstel (NL)

Elitel antwoordservice beantwoordt de doorgeschakelde telefoon voor bedrijven en organisaties.
"Om goed te kunnen anticiperen op deze telefoongesprekken moeten de telefonistes direct bij elk gesprek kunnen beschikken over de benodigde informatie van de bedrijven, zoals contactpersonen, informatie over het product of de dienst etc.

Op ons verzoek zijn er speciaal voor de antwoordservice functies aan SECUNDO toegevoegd, maar wat het voor ons bij uitstek zeer werkbaar maakt is dat er een koppeling gemaakt is met de telefooncentrale, waardoor er bij elk inkomend gesprek direct een klantenkaart in het scherm verschijnt. In dit scherm staat niet alleen de benodigde informatie, maar kan ook doorverbonden worden en kan een e-mail of sms aangemaakt worden. Al deze handelingen worden direct geregistreerd, waardoor er aan het eind van een periode eenvoudig een factuur gemaakt kan worden, welke vanuit SECUNDO per e-mail naar de klant verstuurd wordt.

SECUNDO verschaft ons op deze manier een zeer efficiente werkwijze, waardoor er kwalitatief hoogwaardige gesprekken gevoerd kunnen worden, waarvan met een druk op de knop ook direct een notitie naar de klant kan worden gestuurd.

Elitel groeit snel en SECUNDO groeit met ons mee!"

Faredo Verpakkingen, Dordrecht (NL)


Horeca Fabriek, Den Haag (NL)

Horeca Fabriek is een initiatief van 12 horecaleveranciers. Samen hebben ze het idee "Horeca Fabriek" gelanceerd. Horeca Fabriek is een combinatie van enerzijds een "fabrieks" Cash and Carry met ruim 20.000 artikelen op voorraad en anderzijds een impressiecentrum / showroom om de horecaondernemer een indruk te geven wat er allemaal te koop is op het gebied van: porselein, glaswerk, bestek, keukenmateriaal, barinrichting en interieurinrichting.

"Vanaf 2007 werken we met SECUNDO. Voorheen werkten we voornamelijk met Excel lijsten en zelfgemaakte voorraadlijsten. Daar zaten twee fulltime medewerkers op. Door het programma SECUNDO hebben we deze kosten behoorlijk kunnen reduceren.

SECUNDO geeft ons een totaalbeeld waar we staan met ons bedrijf. Vandaag de dag is je bedrijf alleen succesvol door te 'meten'. Met SECUNDO kunnen we alles tot in de details meten. Immers 'meten is weten'.

Voor ons bedrijf een fantastisch uitkomst."

Hotel en Golf & CountryClub 't Kruisselt, De Lutte (NL)

Francois Westenberg, eigenaar Hotel en Golf & CountryClub 't Kruisselt in De Lutte over SoGolf;
"Wegens de toegenomen drukte op onze baan zochten wij nieuwe software. De NGF gaf ons een lijst met leveranciers en zo kwamen wij bij Support2U terecht. Het viel ons meteen op dat, in tegenstelling tot andere aanbieders, zij veel meer onze behoeften wilden weten. Zij waren meteen bereid, gezien de bijzondere situatie hier, hun software aan te passen aan onze behoeften. Wij kunnen gerust zeggen dat SOGOLF de beste prijs/kwaliteitsverhouding heeft van alle aanbieders die wij hebben benaderd.

Na ruim een half jaar gewerkt te hebben met SOGOLF zijn wij helemaal blij: geen gezeur, geen problemen, en zelfs de grootste digibeet kan er perfect mee overweg. Ik kan SOGOLF van harte aanbevelen."


Hotel 't Kruisselt is een 40 kamer hotel in Twente en heeft al 30 jaar een unieke 9 holes par-3 baan rondom het hotel.

iClicks, Lelystad (NL)

iClicks Nederland is een online marketing bureau gespecialiseerd in het opzetten en managen van Google Adwords campagnes voor het MKB.
"Omdat wij al onze klanten maandelijks factureren konden we met SECUNDO een grote besparing realiseren. Niet alleen gaan alle facturen er maandelijks geautomatiseerd uit per e-mail, ook worden al deze facturen in een grootboek rekening opgeslagen en geautomatiseerd bij onze administrateur in het boekhoudprogramma verwerkt. Daarnaast worden er maandelijks verschillende belangrijke verkooprapporten uitgedraaid waardoor wij met 1 druk op de knop overal duidelijke overzichten van hebben. Als laatst is het stukje maatwerk voor ons een doorslaggevende reden geweest om voor SECUNDO te kiezen. Dit is geweldig!

Dankzij SECUNDO kunnen wij sterk groeien in omzet en onze klanten de kwaliteit blijven bieden die zij gewend zijn zonder dat wij extra mensen hoeven aan te nemen.

IT4sale BV, Etten-Leur (NL)

IT4Sale is een jong en dynamisch bedrijf in Etten-Leur dat handelt in gebruikte en nieuwe computers, printers, servers, monitoren, partijen en aanverwante producten.
"Omdat wij grote hoeveelheden zeer diverse artikelen in- en verkopen is een deugdelijke administratie van voorraad en waarde voor ons van levensbelang" vertelt Dhr. Pelger, directeur van IT4Sale. "Wij hebben eind 2004 gekozen voor SECUNDO vanwege de veelheid aan functies, de eenvoud van werken en de uitgebreide rapportage. En, het moet gezegd, we hebben er geen moment spijt van gehad.

Door Support2U zijn op ons verzoek nog een aantal functies toegevoegd aan het pakket en hebben we nu een prima zicht op de gang van zaken binnen ons bedrijf, de in- en verkoop en, niet onbelangrijk in onze business, de goederenbewegingen."

ITV media, Hilversum (NL)


Malta & de Keyzer, Nijmegen (NL)


Mapack, Krimpen a/d IJssel (NL)

Het in maart 2005 gestartte Mapack uit Krimpen aan de IJssel biedt dienstverlening op maat op het gebied van ontwerpen, de juiste verpakking voor uw producten, uw verpakkingslijn en het juiste voorraadniveau.
Vanaf de eerste dag is door Dhr. Maasbach, directeur van Mapack, gekozen voor het gebruik van SECUNDO voor de interne automatisering.
"Door mijn positieve ervaringen met het pakket en de leverancier in mijn vorige werkkring, wilde ik bij de start van mijn eigen bedrijf dolgraag SECUNDO gaan gebruiken.

Door de eenvoudige installatie en de medewerking van Support2U kon e.e.a. binnen enkele dagen geregeld zijn tegen een ook voor mij, als startende ondernemer, interessante prijs."
aldus Dhr. Maasbach.

Nedem, Amsterdam (NL)


Oranjerie, Almere (NL)

De Oranjerie in Business BV is een bloemenzaak die voor de zakelijke relaties al het bloemwerk verzorgd vanuit Almere en landelijk door de Fleuroporganisatie.
"Wij zijn sinds een paar jaar bezig met Secundo en het pakket dat voor ons gerealiseerd is is erg gebruikersvriendelijk. Het invoeren van de orders die door klanten bij ons geplaatst worden zijn eenvoudig in het systeem te verwerken. Daarna is de order snel doorgezet naar levering en wordt tot slot tot een factuur gemaakt en uitgeprint. Daarnaast is het bijhouden van de activiteiten en de acties die uitstaan per klant erg overzichtelijk en is het tevens een goede agendabehering.

Kortom wij vinden Secundo erg vriendelijk voor de gebruiker."

Bedrijf

Diensten

Projecten

Software

Overigen

Contact
Informatie
Ons team
Partners
Referenties
Co-locatie
Dedicated server
Email spamfilter
Websites
YOKdata
Secundo
SoClub
SoGenTo
SoGolf
Klant dashboard
en
Webmail
(beiden voor klanten)

Voorwaarden

Verwerkersovereenkomst

Algemene Voorwaarden Verwerkersovereenkomst
Privacy verklaring
Klachten kunnen worden ingediend via het klant dashboard. Wij reageren uiterlijk binnen 7 dagen op uw invoer!
©2012 - 2019 Support2U