Informatie Ons team Partners Referenties
Co-locatie Dedicated server Email spamfilter Websites
Secundo SoClub SoGenTo SoGolf
Co-locatie Dedicated
server
Email
spamfilter
Websites
Co-locatie

Professionele colocatie diensten geleverd in een bewezen betrouwbaar datacenter en aangesloten op een hoogwaardig goed bereikbaar netwerk. Van rack units, halve of hele racks tot en met uw eigen private cage, en altijd met flexibele opties voor stroom en bandbreedte.


Wij bieden u co-locatie aan, dat wil zeggen dat u uw eigen hardware kunt plaatsen in een daarvoor bestemd datacenter. Tegen scherpe prijzen kunt u losse units, een half rack of een heel rack huren. Concurrende stroom en dataverkeer prijzen, dit is uw kans om betaalbaar uit te breiden!

Bij co-locatie plaatsen wij uw eigen server in ons datacenter. Wel even rekening mee houden dat de server in een 19" kabinet past, netwerkkaart heeft, voorzien is van rails en dicht is aan de onderkant en bovenkant.

Wij hebben standaard verbindingen naar meerdere datacenters en de hele wereld. Profiteer van de verbindingen die wij al hebben liggen en de concurrerende tarieven die we daarom kunnen aanbieden. Standaard zijn zaken zoals redundante airconditioning, 24/7 beveiliging, redundante stroom en brand/lek detectie inbegrepen.

Indien u geen eigen server wilt aanschaffen kunt u natuurlijk bij ons ook een server huren. Kijk op onze dedicated server pagina voor meer informatie.

Bedrijf

Diensten

Software

Overigen

Contact
Informatie
Ons team
Partners
Referenties
Co-locatie
Dedicated server
Email spamfilter
Websites
Secundo
SoClub
SoGenTo
SoGolf
Klant dashboard
en
Webmail
(beiden voor klanten)

©2012 - 2018 Support2U