Informatie Ons team Partners
Co-locatie Dedicated server Email spamfilter Websites
YOKdata
Secundo SoClub SoGolf
Product updates

Secundo - versie 8.17

5 januari 2019
Secundo is een software systeem dat de mogelijkheid biedt om uw klantportfolio op een eenvoudige, duidelijke maar complete manier te beheren.

SoGolf - versie 2.56

12 juni 2018
SoGolf biedt een online platform waar alle informatie van de golfvereniging en haar leden overzichtelijk is weergegeven en te beheren.
Meer over Secundo ..
Meer over SoGolf ..
Laatste nieuws

Ons datacenter

21-5-2020A short introduction video of our datacenter facilities in the media tower of Alticom / Cellnex in Lelystad with a beautiful view of the Markermeer.

Introductie video YOKdata

15-3-2019Als u meer wilt weten over YOKdata of de YOKC coin, neem dan eens een kijkje op de YOKdata website.

Lancering eigen coin voor YOKdata

1-3-2019

We zijn de afgelopen maanden druk in de weer geweest met de ontwikkeling van YOKdata (ons eigen platform voor veilige dataopslag gebaseerd op blockchain technologie). Tot onze verbazing blijkt YOKdata, sinds de start eind vorig jaar, een nog groter publiek te trekken dan wij hadden ingeschat. Op het moment van dit schrijven hebben we reeds abonnees in 55 landen.

Deze onverwachte groei brengt echter ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Zo zullen we extra opslag systemen moeten gaan plaatsen en willen we dolgraag de functionaliteit en daarmee het bereik van YOKdata nog verder uitbreiden. Reden waarom we een eigen digitale munt hebben gemaakt op het WAVES blockchain platform, waarmee we de boer op gaan om de benodigde financiƫle onderbouwing te verkrijgen voor de verdere groei en ontwikkeling van YOKdata.

Met gepaste trots kunnen we u nu melden dat we zojuist (1 maart 2019, 12:00) onze Initial Coin Offering (ICO) gelanceerd hebben op het WAVES platform, waarmee geĆÆnteresseerde partijen onze digitale munt, de YOKC, kunnen kopen. De ICO eindigt op 30 april 2019 om 12:00 of zoveel eerder als alle aangeboden YOKC munten verkocht zijn.

Als u meer wilt weten over YOKdata of de ICO, neem dan eens een kijkje op de YOKdata website.

Een (heel) korte impressie van ons datacentrum

Een (heel) korte eigen impressie van ons datacentrum in de mediatoren van Cellnex in Lelystad.

Groenste datacenter van Europa (waar sinds maart 2018 ook onze servers staan)

Een kijkje (door Omroep Flevoland) in en op het Alticom datacentrum in de mediatoren in Lelystad.
Sinds maart 2018 hebben wij (als eerste gebruiker) hier ook ons eigen datacentrum gehuisvest.
In combinatie met een snelle DC-Spine verbinding voor ons een TOP oplossing!

Ideal betalingen mogelijk vanuit al onze paketten

7-12-2017

Al onze software pakketten (Secundo, SoClub en SoGolf) hebben nu de mogelijkheid voor integratie met payment provider Mollie.
Met behulp van deze toevoeging kunnen gebruikers van onze software, tegen minimale kosten, vanaf heden een direct betaallink opnemen of hun facturen en (bijvoorbeeld) aanmaningen. Via een account bij Mollie kan gekozen worden voor (een combinatie van) verschillende betaalwijzes zoals Belfius, Creditcard, Ideal, PayPal, Sofort enz. Zelfs BitCoin behoort tot de mogelijkheden!

Een kijkje op de mediatoren van Lelystad, waar onze internetverbinding vandaan komt

Secundo update naar versie 8.12

7-11-2017

Vanaf vandaag beschikken alle klanten over de nieuwe versie 8.12 van Secundo (onze zelf ontwikkelde Business Management sofware).

Daarmee zijn ze wat dat betreft klaar voor de aankomende nieuwe privacy wetgeving want met de nieuwe versie kunnen ze gebruik maken van een versleutelde verbinding (https://), 2factor autenticatie (via mail), opgaaf van IP-adressen waarvandaan verbinding kan worden gemaakt met Secundo en worden de private gegevens versleuteld opgeslagen.
Ook de verbinding vanuit de webshop met Secundo kan vanaf nu worden versleuteld.

Promotiefilmpje voor BreedLink bij ons opgenomen

Cloud Email spamfilter in gebruik genomen

17-8-2017

E-mail is het belangrijkste communicatiemiddel in de hedendaagse zakenwereld. Spam blijft in email communicatie echter een grote bedreiging van uw productiviteit en systeemefficiency.

Met behulp van SpamExpert kunnen wij u echter vanaf vandaag binnen 30 minuten een Cloud Email Spamfilter beschikbaar stellen waarmee u een perfecte oplossing heeft tegen spam, phishing emails en virussen die via emailberichten binnen komen. Hierdoor zal uw online veiligheid toenemen, omdat spam en virussen u niet meer kunnen bereiken.

Samenwerking met Peugeot Club Nederland

28-6-2017

Peugeot Club Nederland gaat met Support2U samen werken aan de verdere ontwikkeling van SoClub (ons nieuwe pakket voor verenigingen). Zij zullen ons voorzien van input en feedback m.b.t. functionaliteit van SoClub specifiek voor (historische) automobiel clubs.

Secundo versie 8.08 met nieuwe functionaliteiten opgeleverd

28-6-2017

Vanaf vandaag updaten we Secundo 8.08 bij al onze klanten.

Naast de gemoderniseerde vormgeving bied deze nieuwe versie veel extra functies zoals onderlinge berichtenuitwisseling tussen gebruikers, live dashboard en is er een optie om uw klanten toegang te geven tot hun eigen omgeving.

SoGolf versie 2.50 opgeleverd

20-6-2017

Vanaf vandaag updaten we SoGolf 2.50 bij alle aangesloten verenigingen.

Naast de (jaarlijkse) aanpassing van de voorgeschreven handicap controle is SoGolf nu ook voorzien van de ogelijkheid om via een API gegevens uit te wisselen met externe websites. De eerste toepassing welke gerealiseerd is betreft de uitwisseling van scorekaarten met de website van iGolf.

Artikel in ICT-magazine met onze visie voor 2017

9-12-2016

In ICT-magazine van 9 december 2016 verscheen een artikel met onze visie op 2017 onder de titel 'MKB is klaar voor de cloud'.
In het artikel tevens een korte beschrijving van de door ons gemaakte software en de historie daarvan.


Het complete artikel is hier te lezen.

SoGolf versie 2.45 met volledige integratie van de NGF-app opgeleverd

24-10-2016

Vandaag hebben we SoGolf versie 2.45 opgeleverd aan onze gebruikers.

Vanaf nu is de NGF-app volledig geïntegreerd in SoGolf en kunnen aangesloten leden o.a. hun scorekaarten naar keuze indienen via de leden-pagina's van SoGolf of via de NGF-app. Golfvereniging Nederland (GVN) is de eerste aangesloten vereniging die hier m.i.v. van vandaag gebruik van is gaan maken.

Datacentrum faciliteiten uitgebreid

07-08-2016

Zaterdag 7 augustus 2016 hebben we onze nieuwe datacentrum faciliteiten in gebruik kunnen nemen. De 'oude' omgeving was te klein geworden en daarom is extra ruimte gemaakt door in gebruik name van een nieuw rack.

We hebben de servers inmiddels verplaatst en direct van de gelegnheid gebruik gemaakt om het aantal systemen uit te breiden. Daarmee kunnen we met een gerust hart weer verder gaan bouwen aan onze cloud diensten.

SoGolf en SoClub uitgebreid met maandelijkse facturatie van lidmaatschappen

01-07-2016

De nieuwe versies van SoGolf en SoClub zijn uitgebreid met maandelijkse facturatie van de lidmaatschappen. Voorheen was het alleen mogelijk om vanuit uw vereniging jaarlijks de contributie factureren, maar dat is dus nu vervangen door een keuze voor maandelijkse of jaarlijkse facturering.

Daarnaast is de facturering uitgebreid met de optie voor automatische incasso waarbij vanuit SoGolf en/of SoClub de bestanden kunnen worden aangemaakt die u bij uw bank kunt inlezen om de incasso procedure te starten.

Nieuwe klanten voor (private) cloud servers

11-08-2015

Nu de vakantie periode ten einde loopt weer een 2-tal servers mogen plaatsen voor nieuwe klanten.
In samenwerking met onze partner Smeka Systeembeheer verzorgen we voor deze klanten het volledige beheer van hun automatiserings omgeving inclusief de (private) Cloud omgeving.

Intussen wordt hard gewerkt aan de uitbreiding van onze datacentrum capaciteit middels extra rack-ruimte, extra internet verbindingen en additionele servers.

Nieuwe website van DrankenPakket Expo 2015 online

25-02-2015

Op verzoek van Promotion Projects bouwden we de nieuwe website van DrankenPakket Expo 2015.

Nieuwe websites voor De Jong Holding, Expediteurs en Logistiek

22-05-2014

In opdracht van De Jong Holding (transport, logistiek en expediteurs) hebben we een drietal nieuwe websites ontwikkeld voor de verschillende onderdelen van het bedrijf.

Vanaf vandaag is ook onze nieuwe statistiek server operationeel online

08-05-2014

Vanaf heden is ons nieuwe statistiek systeem, waarvoor we een eigen omgeving/server hebben opgezet, operationeel met 'live' statistieken. Middels Piwik (het statistiek systeem) zullen we voor de verschillende websites van onze klanten bezoekersgegevens gaan verzamelen.
Onze klanten krijgen, vanaf het moment van inschakelen van deze statistiek, doorlopend inzage in de verzamelde bezoekersgegevens middels een dashboard met verschillende rapportages.

Volgende set servers operationeel vanuit het nieuwe datacentrum

22-04-2014

Vandaag weer een 4-tal servers geplaatst in het datacentrum. Rack nu voor de helft gevuld. Alvast voorzichtige blik geworpen op de volgende kast.

Later deze week de laatste (Secundo) klanten en websites omzetten naar de nieuwe machines. Daarna werken aan het nieuwe statistiek systeem waarvoor we een eigen omgeving/server gaan opzetten met 'live' statistieken t.b.v. de websites van onze klanten.

Tweede set servers operationeel in nieuwe datacentrum

14-03-2014

Na succesvolle afronding van de test op de eerste servers hebben we vandaag de volgende set servers in het datacentrum geplaatst.

Vanaf Maandag 17 maart gaan we de eerste klanten migreren en de volgende sets plaatsen.

Vanaf 1 maart 2014 ook (web-)hosting & cloud oplossingen leverbaar.

24-02-2014

Vanaf 1 maart 2014 hebben we onze eigen rackspace in het datacentrum van waaruit we onze klanten zullen gaan bedienen met de reeds bestaande cloud oplossingen voor Secundo, SoGolf, webshops en websites. Daarnaast zullen we onze dienstverlening uitbreiden met mogelijkheden voor (web-)hosting, colocatie en dedicated servers.

Bedrijf

Diensten

Projecten

Software

Overigen

Contact
Informatie
Ons team
Partners
Co-locatie
Dedicated server
Email spamfilter
Websites
YOKdata
Secundo
SoClub
SoGenTo
SoGolf
Klant dashboard
en
Webmail
(beiden voor klanten)

Voorwaarden

Verwerkersovereenkomst

Algemene Voorwaarden Verwerkersovereenkomst
Privacy verklaring
Klachten kunnen worden ingediend via het klant dashboard. Wij reageren uiterlijk binnen 7 dagen op uw invoer!
©2012 - 2024 Support2U